Blog - články o seznamování


Přidáváme zajímavosti o seznamování i reporty z akcí, které pořádáme, abychom vám přiblížili, jak to u nás chodí.

Komplimenty, se kterými zabodujete

Milá pochvala či kompliment dokáže prolomit ledy a utužit vztahy, a to jak osobní, tak i pracovní. Pár milých slov zlepší den, vzbudí sympatie a otevře dveře další konverzaci. Někdy vás však komplimenty, ač dobře míněné, mohou dostat do trapné situace. Slova, která by potěšila vás, mohou být naopak vašemu protějšku nepříjemná. Některé komplimenty mohou navíc vyznít v určitých situacích nevhodně. Zjistěte, jak správně lichotit muži a jak ženě.
Před 12 hodinami

Nový vztah: Jak dlouho trvá zamilovanost?

Vztah prochází v průběhu let mnoha proměnami. Začátky nového vztahu bývají bouřlivé, vaši mysl doslova ochromí vášeň a zamilovanost. Toto období ovšem netrvá věčně. Pokud dvojice na vztahu nepracuje, vztah začíná uvadat, a to jak partnerský, tak milenecký. Jak dlouho trvá zamilovanost? Jak vybudovat láskyplný vztah, který zůstane pevný, i když zamilovanost odvane vítr?
Před 22 dny

Flirtování po sms: Jak začít konverzaci a jak flirtovat s mužem nebo se ženou?

Jiskří to mezi vámi, v ruce máte telefonní kontakt a přemýšlíte, jak navázat kontakt a začít konverzaci? Flirtování po sms může být zábava, ale i pořádný průšvih, pokud jste vy nebo vaše vysněná polovička ve vztahu. Jestli jste oba single, odhoďte stud stranou a udělejte první krok. Poradíme vám, jak flirtovat s mužem nebo ženou po sms i jak se vyhnout přešlapům.
4. dubna 2024

Kam vyrazit na druhé a třetí rande?

Seznámili jste se na našem speed datingu? Máte v ruce kontakt, nebo dokonce více kontaktů, a nevíte, jak s nimi naložit? První rande jsme zařídili za vás, další schůzka bude už ve vaší režii. Hlavou se vám možná honí spousta otázek… Kdo zve na druhé rande? Kam vyrazit? Jak se vyhnout faux pas? Přečtěte si, jak naplánovat báječné druhé a třetí rande a jak se vyhnout zbytečným přešlapům.
4. dubna 2024

Jsou placené seznamky zárukou bezpečného seznámení?

Seznamování se v moderním světě přesouvá do virtuálního světa. Přes velkou popularitu má využívání služeb online seznamek svá rizika, o kterých kolují mnohdy až hororové příběhy. Mohou vás před potenciálním nebezpečím online seznamování zachránit placené seznamky? Zjistěte, na co se připravit, pokud chcete vyzkoušet seznámení po internetu.
22. března 2024

Proč muže (ne)přitahují chytré ženy?

Moderní společnost považuje inteligenci a vzdělání za atraktivní. Přesto se tyto atributy mohou stát bariérou, která mužům brání vytvářet harmonické a pevné vztahy s inteligentními a nezávislými ženami. Proč tomu tak je? Co se mužům líbí na ženách a proč muže (ne)přitahují chytré ženy?
16. března 2024

Společné aktivity, které utuží partnerský vztah

Zamilovanost dříve či později vyprchá z každého vztahu. Důležité je, aby se nevytratila každodenní láskyplná gesta a společné aktivity. Pokud na vztahu nepracujete, mohou přicházet pocity odcizení, nudy a stereotypu. Nenechte váš vztah skomírat. Vyzkoušejte společné aktivity ve vztahu, které vám pomohou rozdmýchat vášeň, posílí vaše vzájemné pouto, zaženou nudu a možná na čas znovu přivolají ony pověstné motýlky v břiše.
13. března 2024

Věkový rozdíl mezi partnery: Je věk jen číslo?

Když jste zamilovaní, věk nejspíš neřešíte. Zamilovat se můžete ve dvaceti nebo klidně v sedmdesáti. Zpočátku vám nejspíš také bude jedno, jestli vás od sebe dělí 2 roky nebo 15 let. Ne nadarmo známé pořekadlo říká, že láska je slepá a věk je jenom číslo. Opravdu je vše tak prosté a věkový rozdíl mezi partnery není důležitý? Nebo může být ukazatelem, jestli vztah vydrží a překoná všechny nástrahy?
27. února 2024

Jak vybrat kytku na první rande nebo pro muže?

Květina je milým gestem, které potěší, pokud ji darujete s láskou a ohledem na danou příležitost a situaci. Zjistěte, jakou květinu darovat při různých příležitostech – ať už se chystáte na první rande, oslavu narozenin, výročí nebo třeba promoci. Naučíme vás rozeznávat význam počtu květin, abyste se vyhnuli nechtěným asociacím a trapasům. A v neposlední řadě vám prozradíme, jak je to s kyticí pro muže k narozeninám a jiným významným příležitostem.
22. února 2024

Láska a vztahy na pracovišti

V práci trávíme podstatnou část svého života, a tak není divu, když pracovní vztahy vyústí v lásku a vztah. Pokud navíc přicházíte domů pozdě a na koníčky nebo zábavu nemáte moc času, může být hledání vhodného protějšku mimo práci složité. Navázat vztah na pracovišti je jednodušší, než oslovit neznámého člověka na ulici nebo v baru. Navíc je snazší najít společnou řeč a témata k hovoru. Opravdu je nutné řídit se pořekadlem: co je v domě není pro mě?
15. února 2024