CZ
EN
Telefonické rezervace a dotazy:
(+420) 602 691 719
po - pá 8:00 - 17:00

Foto a recenze

Přečtěte si hodnocení naší seznamky rychlé rande z pohledu účastníků a podívejte se na fotografie, jak to během seznamovacích večerů manželů Žwakových vypadá.

31. července 2020
Tomas
0 1 2 3 4

Příjemné podvečerní setkání s divkami co se chtějí seznámit. Těším se na výsledky svých shod. Super organizace a fajn večer

31. července 2020
Jitka
0 1 2 3 4

Večer mne příjemně překvapil. Je to super forma seznámení s řadou zajímavých lidí za krátkou dobu. Všem doporučuji.

29. července 2020
Martina
0 1 2 3 4

Toto je moje druhá zkušenost s takovou akcí. Večer byl ve velmi příjemné restauraci Platýz, kde jsme měli soukromí na 5-ti minutové rozhovory. Pokud se Vám zdá, že 5 minut na rychlou schůzku je málo, není. Na jednom večeru jsem zvládla poznat 7 mužů, kteří stejně jako já hledali svůj protějšek. Vše bylo dobře zorganizováno a tento typ seznamování je podle mého názoru lepší než projíždět seznamy profilů na seznamce, kde nakonec zjistíte, že jsou lidé pro zábavu a ne pro seznámení.

8. července 2020
Jiří
0 1 2 3 4

Seznamovací večer byl velmi dobře organizovaný ve velmi pěkném prostředí a celkově se mi celá akce líbila, mé hodnocení 5 hvězd.

23. června 2020
Andrea
0 1 2 3 4

Skvěle zorganizovaný zábavný večer, doporučuju :)

18. června 2020
Jana
0 1 2 3 4

Dnešní večer byl úplně senzační, poznala jsem plno nových lidi a opravdu jsem se dobře bavila.

16. června 2020
Petr
0 1 2 3 4

Bylo to hezké. Bezvadně jsem si pokecal, moc se mi ta seznamka líbila. A zmrzlina byla taky moc dobrá :)

16. června 2020
Adéla
0 1 2 3 4

Večer mne mile překvapil, všem doporučuji.

2. dubna 2020
Eliška
0 1 2 3 4

Doporučuji všema deseti. :-) Na seznamovacím večeru jsem byla před měsícem poprvé a moc mile mě to překvapilo. Celý večer probíhal v příjemné atmosféře, člověk se během něj vůbec necítil nijak hloupě, opravdu všichni muži byli milí a určitě to nebyli žádní podivíni. :-) Vyhodnocení mi přišlo navíc během pár minut, ještě během cesty domu. A vedle příjemné atmosféry jsem si odnesla i kontakt - na mého dnes už přítele. :-) :-) :-)

Chcete se dozvědět podrobněji o tom, jak probíhají seznamovací večery
manželů Žwakových? Pak neváhejte a přečtěte si reporty z našich akcí.

Podívejte se na aktuální termíny seznamovacích večerů: