Jak pozvat holku na rande, aby řekla ano?

Rady a tipy na seznámení

Poznali jste senzační holku a lámete si hlavu, jak ji pozvat na první rande? Bojíte se odmítnutí a nechcete nic ponechat náhodě? Nebo vás trápí, jak se chovat na rande, aby nebylo první a zároveň poslední? Prozradíme vám, jak ženu oslovit a přidáme pár neotřelých tipů, jak na první rande.

Zapřeďte rozhovor

Snažte se chovat uvolněně a prohoďte s dívkou nejprve pár slov. Určitě ji nechcete polekat, proto je důležité navodit tu správnou atmosféru. Až spolu budete mluvit, pozorně ji poslouchejte, usmívejte se a dívejte se jí do očí. Ženy obvykle naštve, když si je muž prohlíží od hlavy až k patě, nebo dokonce zírá do výstřihu. Když je konverzace nenucená a uvolněná, přichází vaše chvíle.

Prostě se zeptejte

„Můžu tě pozvat na večeři/na kávu/do kina?” Právě tak zve na rande většina mužů. Pro ženu je ale takové pozvání příliš závazné a snadno se může stát, že vám dá košem. Pečlivě volte slova, abyste svou vyvolenou nepolekali. „Chtěl jsem jít v sobotu na vernisáž do Mánesa. Slyšel jsem, že to bude zajímavé. Nechtěla bys jít se mnou?” To už zní mnohem lépe, co říkáte? Pokud se vás zeptá, jestli je to pozvání na rande, přiznejte barvu. Ženy milují sebejisté muže.

Buďte originální

První rande… Jak se chovat? Kam ji pozvat? Možností, jak pozvat holku na první rande, je celá spousta. Kino nebo večeře v restauraci jsou klišé. Zkuste se zamyslet, co má ráda. Miluje sport? Vytáhněte ji třeba na kolo, na brusle nebo do lanového centra. Pokud dává přednost kultuře, pozvěte ji na výstavu nebo na představení. Anebo se blýskněte, připravte pár chutných dobrot a pozvěte ji na piknik. Nikdy ženu nezvěte na první rande na fotbalový zápas nebo na pivo do hospody. Schůzku by si měli užít oba. Většinu žen fotbal a pivo zkrátka neohromí.

Dejte si v koupelně 5 minut navíc

Pozvání na rande je velká věc, proto si dejte záležet i na svém zevnějšku. Pokud dosud nemáte ve svém arzenálu deodorant, právě teď je nejvyšší čas ho pořídit. Samozřejmostí je také čisté oblečení, boty a svěží dech.

 Nenechte se rozhodit

I když se skvěle připravíte, dívka vás může odmítnout. Zachovejte chladnou hlavu, usmějte se a řekněte, že to vyjde třeba jindy. Za nějaký čas ji zkuste pozvat znovu. Pokud vás ale odmítne důrazně, nemá o vás zájem. Nemarněte čas s dívkou, která o vás nestojí.

 Najděte ji

Když to nevyšlo jednou, vyjde to podruhé. Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Seznamte se se ženami, které vás dovedou ocenit. Nemusíte dívky lovit v baru nebo na ulici. Oslovit cizí ženy vyžaduje spoustu odvahy a většina vás stejně odmítne. Na online seznamkách byste zbytečně ztráceli čas i trpělivost. Anonymní online svět je plný falše a polopravd. Vsaďte na speed dating a poznejte za jeden večer hned několik žen, které stojí o vztah. Setkejte se tváří v tvář, prohoďte pár slov a užijte si pohodovou atmosféru. Večery bývají věkově i tematicky zaměřené, proto je velká šance, že si padnete do noty. Pokud vzájemně přeskočí jiskra, další rande už bude ve vaší režii. Speed dating neboli rychlé rande můžete navštívit v Praze, nebo jiném větším městě. Vyjděte lásce naproti.

Autor: Seznamovací večer