CZ
EN
Telefonické rezervace a dotazy:
(+420) 602 691 719
po - pá 8:00 - 17:00

Foto a recenze

Přečtěte si hodnocení naší seznamky rychlé rande z pohledu účastníků a podívejte se na fotografie, jak to během seznamovacích večerů manželů Žwakových vypadá.

5. října 2020
Veronika
0 1 2 3 4

Byla jsem poprvé a nevěděla co očekávat, ale byl to velmi příjemný večer. Dobrá organizace od pořadatelů.

5. října 2020
Dita
0 1 2 3 4

Bylo to úžasný rada si to zopakuji

2. října 2020
Marie
0 1 2 3 4

Procházka se mně líbila, možná bych dala sraz o něco dříve. Ten počet 5 párů si myslím byl tak akorát. Poznala jsem zajímavé lidi a prožila příjemný večer. Ještě jsme pak zašli na víno. Děkuji

1. října 2020
Ondřej
0 1 2 3 4

Krásný, velmi dobře organizovaný večer, můžu jen doporučit.

23. září 2020
Michaela
0 1 2 3 4

Bylo to určitě zajímavé setkání s lidmi.Musím říct že mi to dalo jiný pohled na lidi.A i když mi nikdo úplně nepadl do oka půjdu ráda znova.Je to zkušenost a každému to něco dá.Ať partnera, kamaráda ,nebo i kamarádku.Děkuji užila jsem si to.

23. září 2020
Tomáš
0 1 2 3 4

Akce byla nečekaně dobrá, byla i legrace. Diky T.

22. září 2020
Alena
0 1 2 3 4

Byla jsem poprvé a vše dopadlo nad mé očekávání. Všem doporučuji!! Netuším, zda se seznámení bude vyvíjet dle představ obou stran, ale po akci se sešla super parta!!

22. září 2020
Hana
0 1 2 3 4

Byla jsem poprvé. Super atmosféra, prostředí a organizace

11. srpna 2020
IB
0 1 2 3 4

Večer byl příjemný a užila jsem si plno zábavy. Doporučuji ! :)

11. srpna 2020
Marie
0 1 2 3 4

Příjemná atmosféra, skvělá organizace, velká sranda. 5 hvězdiček z 5ti

11. srpna 2020
Magdalena
0 1 2 3 4

Seznamovací večer předčil má očekávání. Díky milé paní moderátorce vše proběhlo hladce, prostředí bylo krásné a celá akce příjemně ubíhala. Určitě mohu doporučit!

31. července 2020
Tomas
0 1 2 3 4

Příjemné podvečerní setkání s divkami co se chtějí seznámit. Těším se na výsledky svých shod. Super organizace a fajn večer

31. července 2020
Jitka
0 1 2 3 4

Večer mne příjemně překvapil. Je to super forma seznámení s řadou zajímavých lidí za krátkou dobu. Všem doporučuji.

29. července 2020
Martina
0 1 2 3 4

Toto je moje druhá zkušenost s takovou akcí. Večer byl ve velmi příjemné restauraci Platýz, kde jsme měli soukromí na 5-ti minutové rozhovory. Pokud se Vám zdá, že 5 minut na rychlou schůzku je málo, není. Na jednom večeru jsem zvládla poznat 7 mužů, kteří stejně jako já hledali svůj protějšek. Vše bylo dobře zorganizováno a tento typ seznamování je podle mého názoru lepší než projíždět seznamy profilů na seznamce, kde nakonec zjistíte, že jsou lidé pro zábavu a ne pro seznámení.

8. července 2020
Jiří
0 1 2 3 4

Seznamovací večer byl velmi dobře organizovaný ve velmi pěkném prostředí a celkově se mi celá akce líbila, mé hodnocení 5 hvězd.

23. června 2020
Andrea
0 1 2 3 4

Skvěle zorganizovaný zábavný večer, doporučuju :)

18. června 2020
Jana
0 1 2 3 4

Dnešní večer byl úplně senzační, poznala jsem plno nových lidi a opravdu jsem se dobře bavila.

16. června 2020
Petr
0 1 2 3 4

Bylo to hezké. Bezvadně jsem si pokecal, moc se mi ta seznamka líbila. A zmrzlina byla taky moc dobrá :)

Chcete se dozvědět podrobněji o tom, jak probíhají seznamovací večery
manželů Žwakových? Pak neváhejte a přečtěte si reporty z našich akcí.

Podívejte se na aktuální termíny seznamovacích večerů: