Základní informace
| Počet účastníků | přibližně 10 mužů a 10 žen |
|---|---|
| Dobra trvání |
cca 01:20
(19:00 - 20:20)
doražte min. 15 minut před začátkem |
| Věková tolerance | +/- 2 roky |
| Místo konání |
Praha Konkrétní restauraci upřesníme přibližně 3 týdny před akcí. |
Podrobné informace
Na rozhovor s jedním protějškem máte jen několik minut. To je dost na to, abyste odhalili vzájemné sympatie, a málo na to, aby došla témata ke konverzaci. Během večera pohovoříte s každým z účastníků a na konci sami rozhodnete, komu dáte svůj kontakt. Pokud panuje shoda, moderátor vám vymění kontakty. Pokud shoda nepanuje, nevadí. Celý večer je anonymní a o tom, kdo se vám na večeru líbil, víte jen vy a moderátor.
Kdo vás večerem provede?
Na každém večeru je přítomná naše moderátorka nebo moderátor. Nikoho nenecháme na holičkách. Moderátorka přichází na akci jako první a provede vás celou akcí, aby vše probíhalo hladce.
Jak večer probíhá?
Poté, co jsou všichni usazení a objednají si pití, moderátor účastníky seznámí s pravidly konverzací během večera. Každý s každým má možnost krátce pohovořit. Pokud se sejde velká skupina, moderátor může v půlce zařadit krátkou přestávku.
Kolik lidí se večera účastní?
Naší snahou je obsadit akci 7–12 páry. Může se stát, že některý z účastníků nedorazí, proto konkrétní počet osob nejde garantovat. Když je počet účastníků nízký, informujeme vás předem a navrhneme jiný termín.
Průběh večera
Reference
Sešlo se celkem 14 protějšků, což je neuvěřitelný výběr, to jsem nečekala. Velice příjemný večer, ráda doporučuji.
Dobrý den, celý seznamovací podvečer vnímám jako dobrou možnost pro lidi, kteří se chtějí seznámit s možným partnerem.. je dobré si uvědomit, že nic není dokonalé a naprosto ideální.. Je tu možnost, která dává větší naději na seznámení.., než kdekoliv jinde... Děkuji za příležitost a přeju úspěchy všem... zůčastněným.... Jindra
Akce se mi líbila. Příjemné konverzace v prostorách známé pražské cukrárny. Vřele doporučuji.Škoda jen, že jsem ( jako obvykle) neměl žádnou shodu.
Pěkné



